Om fransförlängning

Rena fransar = hållbara och fräscha fransar. Borsta dina fransar dagligen så att dem håller sig snygga. Tänk på att borsten alltid ska vara ren. Tänk på att rengöra fransarna varje dag! Det är jätte viktigt då smuts och fett från ögonen kan samlas i små ”kulor” i fransraden och täppa till hårsäckarna  och bilda en infektion. Symptomen brukar vara svullna och röda ögonlock, kli, stickningar, i vissa fall röda ögon. Limmet är mycket hållbart, du behöver dock komma in för påfyllning ca 1 gång i mån. Tänk på att hålla dina fransar fräscha, jag gör halva jobbet och du halva! Du får alltid med dig en fransborste och infoblad när du gör ett nytt set. Jag använder mig av c och d böjd och tar in annat om jag får förfrågan om det. Du ligger behagligt/bekvämt i en behandlingssäng. Behandlingarna tar inte mer än 2 timmar. Är du osäker på något eller undrar över något så hör av dig, jag svarar på medd så fort jag kan. Inga frågor är ”konstiga” 

Jag jobbar med godkända lim, alla mina produkter är köpta i Sverige. Jag använder inga animaliska fransar, falsk mink och silke är av syntet. 

Skötselråd


Under dessa flikar hittar du bilder på olika fransar.

Kommentarer

23.11.2019 13:25

Frida

Jag är nybörjare, har aldrig förr gjort fransar o vet därför inte om jag ska ha singel eller mix...vill gärna boka en tid sant konsultation

04.12.2019 18:50

Laura

Hejsan! Hör av dig till kollegan så fixar vi det :) http://dclashbrowbeauty.bokadirekt.se/

30.01.2019 22:01

Isabel zangoei

Hej! undrar om man måste boka eller om man kan komma ditt utan en tid?